Testa ett coworking space och lyckas med boken

Du drömmer om att kunna leva på att skriva. Inom dig finns en bok eller film som behöver komma ut, och du vet att du har talangen för det. Problemet är att verkligen få projektet gjort, få rätt slags inspiration och även hjälp. Testa ett coworking space och lyckas med din bok.

Coworking space

Vad är egentligen ett coworking space? Det är ett ställe där flera företagare hyr samma kontor året om eller bara en stol för dagen. Eller något mittemellan. Idag är det många som driver eget företag, samtidigt som de inser att samarbete, kunskap och inspiration är mycket viktigt för att lyckas. På ett coworking space har du möjlighet att både arbeta mer koncentrerat än hemma, samtidigt som du kan hitta partners att arbeta med: redigerare, marknadsföringskonsulter och personer som är skickliga på att skapa omslag. Eller något annat som du behöver hjälp med. Workaround har Coworking spaces över hela Stockholm och du kommer garanterat att hitta ett ställe som passar dig.

Lyckas med ditt manus: skrivkurser

För att lyckas är det också viktigt att du lär dig mer om att skriva. Ett tips är att du går kurser och utbildningar om att skriva, så att du verkligen utvecklar ditt författarskap. Att skriva är ett hantverk och det tar tid att lära sig hantverket.

Även om du ännu inte har inkomst från ditt skrivande kan du ändå välja att hyra en stol, en eller ett par gånger i månaden. Bara atmosfären och möjligheten att arbeta koncentrerat under en dag kommer att hjälpa dig framåt.Genom att umgås med olika slags människor kommer du komma i kontakt med olika branscher – och hitta fullt med bra uppslag att skriva om. Genom att hyra en stol och gå en författarkurs visar du både dig själv och omvärlden att du verkligen tänker lyckas med ditt manus.

Leave a Reply

mts_best